Szállás árak Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

Címlap » Miskolctapolca » Miskolctapolcai szállások » Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-12%
Téli-tavaszi wellness félpanzióval - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-06-20 között - Sóbarlang, a beltéri élmény-, és úszómedence, aquafitness...
19 448 Ft /fő/éj-től
Akciós hétvége
-12%
Téli-tavaszi wellness félpanzióval - hétvége 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-06-20 között - Sóbarlang, a beltéri élmény-, és úszómedence, aquafitness...
22 748 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-12%
Téli-tavaszi wellness félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-06-20 között - Sóbarlang, a beltéri élmény-, és úszómedence, aquafitness...
19 448 Ft /fő/éj-től
-12%
NYÁRI wellness vakáció félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2024-06-20 - 2024-08-30 között - Sóbarlang, a beltéri élmény-, és úszómedence, aquafitness...
19 448 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-12%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló (kamerával megfigyelt), Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Étterem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna (gőzkabin, infra és finn szaunák, jégkása gép), Masszázs (napozóterasz, sókamra)
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Meleg vizű fedett medence (25 m2-es élménymedence és 50 m2-es úszómedence), Meleg vizű szabadtéri medence (70 m2-es), Edzőterem

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca ékköve lett. A méltán világhírű Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelyet a teraszok, pergolák tesznek különlegessé, páratlan szépségű környezetben, a Bükk hegyvonulatára néző kilátással várja a vendégeket. Ha konferencia helyszínt keres, vagy pihenni, szórakozni, wellness-re vágyik akkor a Calimbrát keresse!

A szálloda mediterrán színvilága - napsárga, olívazöld, narancs, barna, - nyugalmat sugároz rohanó világunkban. A szolíd elegancia és otthonosság, a profizmus és a kedves közvetlenség kettősségét tükrözi stílusunk.

Szállodaszobáink

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel****-ban 41 két ágyas szoba, 11 apartman és 1 mozgáskorlátozott szoba várja a vendégeket. 53 szobánk nyugtató hangulattal, a jázmin a bogáncs és a komló elegáns színeivel, bézs és pezsgő színű stílusos bútorokkal, modern fürdőszobával várják vendégeinket. Az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával.

Szállodánk 14 db superior szobával, 27 db családi superior szobával, 2 db luxus superior szobával, 6 db de luxe apartmannal, 2 db exkluzív apartmannal szolgálja az Önök kényelmét. Családosok számára a családi superior szobáinkat és a de lux apartmanjainkat ajánljuk. Legkisebb vendégeinknek a szobába kiságyat biztosítunk. Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a bővített svédasztalos reggeli, a teljes wellness részleg /a finn szaunák, a gőzfürdő, az infraszauna, az élmény-, és úszómedence, a sószoba,/ az internetezés valamint a kamerával megfigyelt parkoló ingyenes használatát.

Wellness központ, wellness centrum a Calimbra Hotelben

A Calimbra Hotelben hatalmas alapterületű a wellness centrum, amely olyan új szolgáltatásokat kínál, mint a 25 m2-es élménymedence és az 50 m2-es úszómedence, gőzkabin, infra és finn szaunák, jégkása gép, napozóterasz és a légúti betegségek kezelésére és pihenésre kiválóan alkalmas sókamra.

Szaunamestereink nem csupán jótanácsokkal, hanem különleges, egyedi, izgalmas ceremóniákkal teszik emlékezetessé a "forró élményt".

A medencetérben kialakítottuk szállodánk csendes wellness részlegét, masszázsszobákat, szoláriumot, amely vendégeink nyugodt, zavartalan relaxációját szolgálja.

Aki nem szeretné kihagyni napi szokásos edzését, az a fitness teremben elhelyezett kondigépeken megteheti azt.

A melegített vízű 70 m2-es szabadtéri úszómedencét kora tavasztól késő őszig használhatják vendégeink.

Gasztronómia

A Calimbra Hotelben a 120 vendéget befogadó étterem kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, esküvők lebonyolítására is, de a leválasztható terek, akár családi események hangulatos színhelyévé is tehetik. Az étterem külső teraszáról pompás kilátás nyílik a kertben található medencére, illetve a Bükk hegység teljes vonulatára. A hagyományos ízvilágon alapuló konyhát, olyan mesterszakácsok neve fémjelzi, akik a gasztronómiában már letették a névjegyüket.

A svédasztalos reggelik, délelőtti konferenciák, üzleti ebédek, délutáni kávézás, ötórai teázás, romantikus, gyertyafényes vacsorák, valamint hajnalig tartó lakomák helyszíne.

Gyermekbarát hotel, bababarát szállás

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** külön figyelmet fordít az aprókkal érkezőkre is, de nem csupán a szinte minden ajánlat esetében alkalmazott gyermekkedvezmények formájában, hanem szolgáltatásaiban is (etetőszék, kiságy, játszótér), ezért szállodánk gyermek-, és családbarát szálloda.

Az étterem kínálata között kifejezetten gyermekbarát fogások, a fiatalok kedvencei, a fantasztikus tészták és édességek egyaránt, természetesen az egészséges ételek, gyümölcsök mellett. A piciket etetőszék várja.

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk !

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

0 - 4 éves korig GRATIS
4 - 14 éves korig 8 000 Ft
A négy év alatti gyerekkedvezmény minden esetben csak két teljes árat fizető vendéggel egy szobában érvényes !

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Bortúra, Hegyvidék, Városlátogatás, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Miskolctapolca
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    3519 Miskolctapolca, Bencések útja 9-11.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
Település ismertető
  • Miskolctapolca

    Miskolctapolca, Miskolc egyik legkedveltebb városrésze, igazi fürdőhely.